Изпълнителите на придобилата популярност по време на пандемията кавър песен Корона,

...
Изпълнителите на придобилата популярност по време на пандемията кавър песен Корона,
Коментари Харесай

Кой е новият хит на Алекс и Дац след Корона, чао

Изпълнителите на придобилата известност по време на пандемията кавър ария " Корона, довиждане " - Александър и Дац, направиха нов шлагер - " Ваксина, ваксина ". През последната година те станаха известни освен на Балканите, а и в целия свят.

" На " Марина, Марина " от Роко Граната направихме текст, който е комичен и настоящ ”, споделя Драган Дац.



Двамата основават тези песни напълно за наслаждение, а не с комерсиална цел.

" Идеята по принцип е за покачване на морала на хората, тъй като в същото време те имат потребност от малко веселба и мисля, че съумяваме с това. На годишнината на " Корона, довиждане ", направихме песента " Ваксина ". Текстът й е написан по вайбър - Александър написа една част, аз допълвам и противоположното. После в студиото записахме тромпета, цигулките, хармониката, синтезатора и така нататък И по-късно я монтирахме и я пяхме няколко пъти, с цел да сме сигурни, че се получава ", споделя Дац пред Нова.

Двамата са добре познати в родината си, още преди да се роди шлагерът „ Корона, довиждане “.

" Ние двамата по настрана сме познати в Македония. Аз съм артист, отличник в Драматичния спектакъл, с безчет награди и съм играл над 50 основни функции. Александър е музикант с над 300 песни.  " Корона, довиждане " ни направи познати в България, тъй като българите не знаеха за нас ", показва той.

" Корона, довиждане "  има към този момент над 5 милиона гледания в YouTube.

" Наистина сме доста продуктивни, за малко време направихме доста песни, които може да се видят на на нашия YouTube канал ", споделя още музикантът.

Александър и Дац вече са почнали да получават оферти и за концерти, в това число и в България. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР